Tervetuloa SYNNOVE:lle.

SYNNOVE on kotimainen korvakorubrändi, jota luotsaa Joensuun maakunnassa varttunut nuori yrittäjä Anna. Synnoven työhuone löytyy tällä hetkellä kotimme yhteydestä Kontiolahdelta, mutta yrityksen sydän tulee kuitenkin aina olemaan Joensuussa ♡

Synnoven tuotteet suunnitellaan, kasataan ja postitetaan omalta työhuoneeltamme käsin. Toiminnassamme tärkeää on tukea kotimaista yrittäjyyttä kaikin mahdollisin voimin. Siksi kaikki tuotteissamme käytetyt materiaalit, osat ja työ hankitaan Suomesta! Silläkin uhalla, että emme aina välttämättä ole somessa leviävien trendien aallonharjalla, vaan haluamme luoda brändistämme henkilökohtaisen, omannäköisen ja osan kestävää suomalaista yrittäjyyttä. 

Synnoven korvakorut valmistetaan laserleikkaamalla laadukkaasta peiliakryylista ja kotimaisesta FSC- sertifioidusta koivuvanerista. Korvakorujemme laserleikkaus palvelun ostamme kotimaiselta Loviisassa toimivalta Kaivertimo :lta, jossa tapahtuu suurin osa korvakorujemme leikkauksesta. Hyödynnämme myös paikallisia yhteistöitä, kuten Joen Suutaripalvelut Oy.

Haluamme panostaa yrityksemme tuotantoketjun avoimuuteen ja somekanavistamme tulet löytämään materiaalia myös tuotteiden suunnittelusta ja valmistuksesta. Synnove Design:n korvakoruille on myönnetty Design From Finland  ja Avainlippu -merkki tunnustukseksi Suomalaisesta ammattimaisesta ja käyttäjälähtöisestä muotoilusta sekä kotimaisesta valmistuksesta!

Designfromfinland

 

SYNNOVEN tekemisessä yhdistyvät kotimaiset materiaalit, tekemisen ilo ja uuden innovoiminen.  Tarkoituksenamme on suunnitella trendikkäitä, suomalaiseen pukeutumiseen sopivia ja samalla aikaa kestäviä asustevalintoja! 


Moi!

Mie olen Anna ja olen työskennellyt SYNNOVE:n päätoimisena yrittäjä syyskuusta 2023 lähtien. Tätä ennen toimin sivutoimisena yrittäjä vuodesta 2022 alkaen muun työn ohessa.

Olen vuonna 2022 valmistunut Tradenomi ja olen aina purkanut luovuuttani käsillä tekemiseen. Käsitöiden ystävänä myös neulominen on kuulunut harrastuksiini pienestä pitäen. Olen suuri värien ja sisustamisen ystävä ja inspiroidun vahvasti pukeutumisessa nähtävistä väriyhdistelmistä. Kotimme on kuitenkin hillitty, suomalaiseen tyyliin sisustettu asunto, jossa yhdistelemme mielellämme uutta sekä vanhaa kotimaista muotoilua.

Minulla ei ole tuotesuunnittelijan tutkintoa eikä piirtäminen ole vahvuuteni nro. 1. Korvakorujen tekemisestä olen kuitenkin löytänyt uuden tavan tehdä luovuudestani näkyvää. Koen tärkeäksi sen, että ilahduttamalla sinun päivääsi kotimaisilla korvakoruillani, saan itse tehdä työtä, josta nautin 100% !

Ihan täysin yksin en tätä kuitenkaan tee, vaan oman työnsä ohella yrityksen ajoittaisena teknisenä tukena toimii mieheni Tuomas. Tuomaksen vahvuuksia ovat tekninen osaaminen sekä pitkä kokemus tuotteiden suunnittelusta. Tuomas on alun perin valmistunut muovitekniikan insinööriksi. "Kotimaiset vastuulliset materiaalit sekä niiden sovellettavuus ovat antaneet suunnittelutyöhön uusia ulottuvuuksia."

Yhdistämällä luovan ja matemaattisen osaamisemme haluamme luoda SYNNOVEN alle uutta, mutta ajatonta kotimaista muotoilua vastuullisesti valmistaen!