Tervetuloa SYNNOVE:lle.

SYNNOVE on kotimainen pienyritys, jonka takana toimivat joensuulainen yrittäjäpariskunta Anna ja Tuomas. Meidän tekemisessä yhdistyvät kotimaiset materiaalit, tekemisen ilo ja uuden innovoiminen. Olemme molemmat luovia henkilöitä ja kanavoimme luovuuttamme suunnittelemalla suomalaiseen muotoiluun sopivia tuotteita sekä kodin sisustamiseen, että arjen asusteiksi!

Suunnittelemme tuotteemme Joensuussa omalla kotipajallamme, josta tapahtuvat myös tuotteiden pakkaus ja lähetys. Tuotteiden valmistuksessa hyödynnämme paikallisia yhteistöitä. Olemme solmineet uudet laserleikkausyhteistyön Loviisalaisen Kaivertimo:n kanssa, jossa tapahtuu suurin osa korvakorujemme leikkaustyöstä. Haluamme panostaa yrityksemme tuotantoketjun avoimuuteen ja somekanavistamme tulet löytämään materiaalia myös tuotteiden suunnittelusta ja valmistuksesta. Synnove Design:n vanerikorvakoruille on myönnetty Design From Finland -merkki tunnustukseksi Suomalaisesta ammattimaisesta ja käyttäjälähtöisestä muotoilusta.

Anna työskentelee tällä hetkellä sivutoimisesti yrittäjänä muun työn ohella. "Olen vuonna 2022 valmistunut Tradenomi ja olen aina purkanut luovuuttani käsillä tekemiseen. Käsitöiden ystävänä myös neulominen on kuulunut harrastuksiini pienestä pitäen. Olen suuri värien ja sisustamisen ystävä ja inspiroidun vahvasti pukeutumisessa nähtävistä väriyhdistelmistä. Kotimme on kuitenkin hillitty, suomalaiseen tyyliin sisustettu asunto, jossa yhdistelemme mielellämme uutta sekä vanhaa kotimaista muotoilua."

Tuomas toimii Synnovella ajoittain teknisenä tukena oman työnsä ohella. Tuomaksen vahvuuksia ovat tekninen osaaminen sekä pitkä kokemus tuotteiden suunnittelusta. "Olen alun perin valmistunut muovitekniikan insinööriksi. Kotimaiset vastuulliset materiaalit sekä niiden sovellettavuus ovat antaneet suunnittelutyöhön uusia ulottuvuuksia."

Yhdistämällä luovan ja matemaattisen osaamisemme haluamme luoda SYNNOVEN alle uutta, mutta ajatonta kotimaista muotoilua vastuullisesti valmistaen!