Usein kysytyt kysymykset

Keräämme tänne vastauksia teiltä tulleisiin kysymyksiin.

Kaikki käyttämämme korunosat ovat Suomessa testattuja ja todettu täyttävän EU:n lainsäädännön asettamat vaatimukset nikkelin osalta. EU:n parlamentin ja neuvoston direktiivin mukaan nikkeliä sisältäviä korunosia ei saa luovuttaa markkinoille.

Pääsääntöisesti vanerikorut koetaan kevyinä. 2 millimetrin paksuinen vaneri on kevyt materiaali, joka tekee korvakoruistamme hyvin käyttäjäystävällisiä. Korvakorut eivät paina korvassa tai venytä korvanlehteä tai korvanlehdessä olevaa reikää. Näin suuremmatkaan mallit eivät ole painavia. Kokema on kuitenkin yksilöllistä.

Tuotteet pakataan ja lähetetään toimistoltamme 2-5 arkipäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.

Posti toimittaa kirjelähetykset yleensä neljässä arkipäivässä. Toimitusaikaan voivat vaikuttaa oman paikkakuntasi jakelurytmi. Monilla paikkakunnilla on käytössä kevennetty jakelu, jolloin kirjepostia jaetaan ainoastaan maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Tilausten toimitusaikatauluun voivat vaikuttaa monet meistä johtumattomat syyt. Esimerkiksi kesällä olemme havainnet Postin toimitusten ruuhkautuneen ja kirjelähetysten toimitusaika on ollut poikkeuksetta 5-14vrk.

Käytössämme on myös postin pikkupaketti, jonka toimitusaikataulu on 3--5 arkipäivää. Lähetysmuoto sisältää myös paketin seurannan.